OVER

Ik verbind me graag aan organisaties die het beste voor hebben met de wereld en het anders dan anders aanpakken. Ze kiezen bewust voor kwaliteit boven kwantiteit en nemen hun verantwoordelijkheid voor de wereld waar de komende generaties ook nog rond gaan lopen. Mijn diensten en producten dragen bij aan meer impact, voldoening en lol. Momenteel geef ik lezingen en trainingen, ontwerp ik groei-interventies voor snelgroeiende organisaties, en zorg ik dat doorgewinterde leiders hun bedoeling weer scherp krijgen.

Achtergrond

Arnout zat jaren in het MT van een van de 5 grootste en meest kwalitatieve trainingsbureaus van Nederland. ICM groeide mede onder zijn verantwoordelijkheid jaarlijks 40%. Het bureau werd 3 x op rij beste opleider van Nederland en eindigt geregeld in de top 3 beste werkgevers. In 2012 paste hij voor de mogelijkheid om op 29 jarige leeftijd mede-directeur te worden. Een vreemde keuze voor de buitenwereld maar trouw aan zijn eigen koers, drijfveren en alles wat hij leerde over duurzaam geluk en succes. Momenteel geeft Arnout lezingen en trainingen. Daarnaast ontwikkelt hij praktische concepten en producten die op een speelse manier bijdragen betekenisvol leven en werken.

 

De afgelopen twaalf jaar bezocht ik nationale en internationale experts in hun vak. Ik analyseerde hun strategieën voor een gelukkig, succesvol en betekenisvol leven. Keer op keer stuitte ik op overeenkomstige principes, patronen en lessen die waardevol blijken te zijn voor veel mensen. De meest waardevolle inzichten deel ik middels interactieve lezingen, trainingen en workshops in het bedrijfsleven.

“Aan informatie en kennis is geen gebrek in deze tijd. Ik merk vooral dat mensen behoefte hebben aan kwaliteit, praktische inspiratie en aan strategieën om de kennis, inzichten en plannen die ertoe doen om te zetten in actie en resultaat.”

Waarom zou je mij volgen, uitnodigen om te komen spreken of samen willen werken ?

  • In de leer ben geweest bij hotemetoot- experts (o.a. Fons Trompenaars, Wessel Ganzevoort, Tony Robbins, Bandler, Jon Kabat Zinn, Tulku Lama Lobsang, Henk Fransen, Dan Millman, Wim Hof, Herman Wijfels, Tex Gunning, M. Weggeman, Henk Eigenbrood) in hun vak en de beste strategieën doorgeef aan mijn deelnemers
  • Heel praktisch ben en mijn content dus morgen toegepast kan worden door mijn klanten
  • Al jaren samenwerk met gerenommeerde trainingsbureaus als ICM en de Baak
  • Een gedeelte van je investering weer gebruikt wordt voor een product dat bijdraagt aan rijker leven en werken. Bijvoorbeeld deze of deze.

Wat niet op LinkedIn te vinden is

Als het hard waait sta ik op het water. Met kitesurfen (buitenspelen voor volwassenen) komen avontuur, vrijheid, nieuwe dingen leren en de elementen samen. Ik ben een middelmatige danser, schaatste ooit de elfstedentocht op Friese doorlopers en deed in Rio mee aan de Pan Amerikaanse spelen in 2007. Soms coach ik leiders, soms directeuren die tegenspraak / ongezouten feedback nodig hebben om te blijven groeien. Soms mensen die nooit meer hoeven te werken maar toch naar vervulling verlangen. Ik hou van dingen die niet lijken te kunnen en later toch blijken te kunnen. Soms kunnen dingen niet.
Dat is even balen als leerzaam.