LEZINGEN & TRAININGEN

null

Zo flik je het

Wat zijn bewezen strategieën en bijbehorende praktische stappen die de kans op duurzaam succes vergroten? Hoe realiseer jouw plan sneller dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden?

null

Gelukkig werken

Steeds meer onderzoek toont aan dat de gevolgen van toenemend geluk op de werkvloer beter is voor iedereen. Benieuwd welke factoren het geluksniveau van jouw organisatie omhoog trekken?

null

Vergroot je persoonlijke impact

Welke wetenschappelijk-onderbouwde principes kun je gebruiken om je invloed te vergroten? Hoe maak je maximaal aansluiting met je gesprekspartner of met een groter publiek? Ontdek hoe je integer en in record-tijd draagvlak kunt creëren voor jouw visie, plan of voorstel.

null

Zakelijke focus & verbinding

Heisessie 2.0: “Arnout, wil jij ons begeleiden in het formuleren concrete doelstellingen? We willen een dag op een geweldige locatie waar de inhoud centraal staat maar die ook goed is voor de onderlinge verbinding in ons team.

Arnout wordt als spreker en trainer regelmatig ingehuurd door gerenommeerde opleiders als ICM en de Baak. Hij werkt en werkte o.a. samen Effectory, Newpeople,  QMusic, Hutspot en Wageningen UR. Zijn producten en initiatieven werden vermeld in Flow magazine, KRO Radio 2, RTL nieuws, Algemeen Dagblad en Intermediar.

ERVARINGEN

 • Arnout weet hoe je plannen omzet in actie
  Jeroen Kijk In De Vegte
  Radiomaker | RADIO 2 / KRO
 • Arnout weet je met heldere taal mee te nemen in zijn verhaal zonder belerend te zijn. Hij laat cliches achterwege en zijn praktische voorbeelden blijven hangen.
  Ontwerper & Fotograaf
  Joos Gijzel
 • Arnout brengt als spreker positieve energie en beweging. Ik heb veel van hem geleerd en ervaar meer flow in mijn werk en privé-leven.
  Barbera Persoons- de Vos
  Global Partner Manager IFS EOI
 • "Arnout inspireert me. Met zijn unieke luchtige stijl raakt hij mij en brengt me telkens naar een hoger niveau."
  Harrie-Peter Roefs
  Oprichter / eigenaar ICM
 • "Arnout is persoonlijk, doordacht en inhoudelijk sterk.  In korte tijd ben ik tot waardevolle nieuwe inzichten gekomen."
  Joost Brunninkhuis,
  Consultant, KPMG
 • "Ik vond het een hele boeiende lezing. Arnout is inspirerend en praktisch."  
  Femke Urlings
  ​HR Adviseur, Effectory

OPDRACHTGEVERS