Je probeert betekenis te geven aan wat er gebeurt in de wereld.
In gesprek met goede vrienden en familie deel je wat jij belangrijk vindt.
Wat wil jij bewust anders -of meer doen als het ‘normale’ leven weer een beetje op gang komt?

Wat zou jij willen vast houden of meer aandacht geven in je leven? Is er iets waar je meer bewust van wilt genieten? Op welke plek en met wie wil je meer tijd doorbrengen?

Het probleem bij zo’n goed voornemen is vaak dat het verwatert als de vaart van het leven weer toeneemt.

dus

In een tijd dat alles verschuift naar digitaal heb ik een mooie analoge reminder voor je. Waarom? Om je nu én straks te herinneren aan de mensen, plekken en dingen die er wezenlijk toe doen. Van een afstand lijkt de hartslag een zwarte lijn maar als je dichterbij komt is het tekst. Jouw tekst straks.

Jouw persoonlijke heartbeat aan de muur.
Hoe? Ik interview jou.

 

Klopt, een ouderwets telefoongesprek waarin ik jou vragen stel over díe dingen waar jij van tot leven komt. Waarom zou je dat willen? 1. Praktisch: waarschijnlijk omdat ik luister en schrijf en jij uit het raam kunt staren of kunt wandelen. 2. Verdieping. Misschien omdat je je afvraagt wat je wilt met je leven of je afvraagt waar je werkelijk voldoening uit haalt. Naast een heartbeat aan de muur levert dit gesprek inzicht, verdieping (en als je wilt een persoonlijk experiment) op.

250,-

Print  |  Heartbeat op A3.
(Zelf inlijsten)

 

Je wilt wél een persoonlijke heartbeat maar geen interview. Prima natuurlijk. In dat geval lever je zelf 364 tekens aan die je in jouw heartbeat wilt hebben. Je krijgt van mij een link met 24 vragen die je wat op weg helpen. Je krijgt de print op A3 formaat toegestuurd die je kunt inlijsten naar eigen smaak. (mijn tip: Moebe lijst eik).

120,-

Kan live ook?

Dat kan ook, maar dan moet je wel naar Utrecht, Noordwijk of Wijk aan zee komen. Mijn atelier en trainingsruimte aan zee zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden. 2,5 meter kan ook. 4 meter ook.

364 tekens?

Ja, inclusief   s  p  a  t  i  e  s.
MS Word houdt dat voor jou bij maar zelf tellen is ook heel meditatief.

Waarom heb ik een heartbeat nodig?

Om te blijven leven. Aan de muur heb je ‘m niet perse nodig maar de meeste mensen die ‘m zelf besteld hebben of cadeau gekregen, waren er bijzonder blij mee. Het is een reflectie van de dingen die je belangrijk vindt. Het is uniek. Enerzijds koop je een ervaring voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is, anderzijds is het ‘eindproduct’ tastbaar’. Telefonisch (of live) geef ik een aantal instructies waardoor het een ervaring is die je niet snel meer vergeet.

Kan ik zelf een achtergrond kleur kiezen?

Ik raad wit aan maar als je zelf ook een mening of een favoriete kleur hebt, kan dat.

The adventure is on the inside

–  Esther Perel