Hoe mijn blog over spelen bij Barak Obama terecht kwam : )

Hoe mijn blog over spelen bij Barak Obama terecht kwam : )

Spelen, Werkgeluk

Geintje. In mijn vorige nieuwsbrief deelde ik het belang van spelen in ons persoonlijke en zakelijke leven.
Vlak daarna ging onderstaande video ‘viral’. De man die acht jaar president van Amerika was, deed wat ik iedereen aan zou raden na een drukke periode. Precies leren kitesurfen. Voor de mensen die helemaal niets met water (laat staan met surfen) hebben: het is tijd om de browser te sluiten. Voor alle anderen. NJOY.
Wonderlijk beginscherm van het filmpje. Het lijkt erop dat je moordlustig wordt als je miljardair bent en dat je spierballen erg afnemen als je in het witte huis bivakkeert.

 


Hier nog een zonder Obama als het naar meer smaakt (‘we are all in this together’ is wat overdreven vind ik maar het is een fantastische sport : )


Soms op vakantie, soms na werk … buitenspelen voor volwassenen.
Wijk aan zee, Noordwijk, Tarifa, Texel, Mui ne en de Canarische wijlanden zijn aan te raden. Heb je niets met vliegers of matig contact met Richard Branson dan kun je in de toekomst ook hier terecht om te spelen:
RIF010, urban surfing.

 

Comments

comments

Recente berichten


Levenslessen in een rap | Prince Ea.

Maak kennis met Prince Ea (Richard Williams). Deze kerel is “spoken-word-artist”, dichter en filmmaker. Zijn videos zijn al meer dan een biljoen keer bekeken. Njoy, Arnout   Comments comments

Betekenisvol leven | volgens Japans concept; “Ikigai”

Ikigai, de ingang tot een lang, gelukkig, betekenisvol leven?   Dit artikeltje + illustratie kwam afgelopen zomer regelmatig voorbij op allerlei fora en in magazines. Wat is Ikigai voor jou? Welk levensgebied wil je meer aandacht geven? Mogelijk inspirerend voor jezelf, of om te delen met een vriend of vriendin. Ik help mijn klanten om […]


Wat maakt op lange termijn het verschil in onze mate van geluk en succes en hoe zet je die wetenschap om in actie? Op welke manier kan succes samengaan met genieten en spelen? (zeg nou zelf ... succes zonder voldoening is tragisch toch?) Ruim tien jaar onderzoek strategieën van mensen en vooruitstrevende organisaties die iets bijzonders flikken. Vaak hebben ze tien-, twintig- of dertigduizend uur ervaring in hun vakgebied. De beste artikelen, video's, inzichten, producten en ontwikkelingen deel ik met jou en alle komende generaties. Waarom? 1. De (bestaande) inhoud biedt inzicht, herkenning of bevestiging. 2. Ik vind het leuk om een steeds groter wordende groep mensen te prikkelen om op hun eigen manier aan de slag te gaan of een volgende stap te zetten. Resultaat? Rijker leven en werken.

REPLY COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *