OVER

Eerst even over jou.
Ik ben benieuwd naar jou en de context waar jij en je organisatie zich bevinden. Waar wil je naartoe? Wat wil je voorkomen? Wanneer we gaan samenwerken helpt het om zo concreet mogelijk te maken wat je wilt bereiken, wat je verwacht dat ik daarin kan doen én wat je er zelf voor gaat doen. Hoe concreter je bent, hoe beter ik kan inschatten of onze samenwerking zin heeft. 

Over mij.
Mijn site geeft een indruk van wie ik ben en van waaruit ik werk. Echter, het blijven woorden op een scherm dus app je vraag, opmerking, scepsis of enthousiasme gerust +31655300346. 

Wat ik doe en waarom

Dagelijks help ik organisaties waar ik in geloof, hun doelen te realiseren. Middels mijn groeiprogramma’s, de inzet van experts en het verspreiden van design producten draag ik op mijn manier bij aan een betere wereld.

Hoe

De trainingen die ik aanbied zijn praktisch, persoonlijk, informeel en interactief. Wetenschappelijke principes t.a.v gedragsverandering worden gecombineerd met opdrachten en experimenten in eigen werkcontext.

Waar

Ik maak gebruik van unieke locaties aan zee of in de bossen. Ik geloof dat (naast de inhoud) ook de plek en het eten bijdragen aan een unieke leerervaring.

Achtergrond

Arnout zat jaren in het MT van een van de 5 grootste en meest kwalitatieve trainingsbureaus van Nederland. ICM groeide mede onder zijn verantwoordelijkheid jaarlijks 40%. Het bureau werd 3 x op rij beste opleider van Nederland en eindigt geregeld in de top 3 beste werkgevers. In 2012 paste hij voor de mogelijkheid om directeur te worden. Een vreemde keuze voor de buitenwereld maar trouw aan zijn eigen koers, drijfveren en alles wat hij leerde over geluk, succes en betekenisvol leven.

“Aan informatie en kennis is geen gebrek in deze tijd. Ik merk vooral dat mensen behoefte hebben aan kwaliteit, praktische inspiratie en aan strategieën om de kennis, inzichten en plannen die ertoe doen om te zetten in blijvend resultaat.”

Waarom zou je mij volgen, uitnodigen om te komen spreken of samen willen werken ?

  • In de leer ben geweest bij hotemetoot- experts (o.a. Fons Trompenaars, Wessel Ganzevoort, Tony Robbins, Bandler, Jon Kabat Zinn, Tulku Lama Lobsang, Henk Fransen, Dan Millman, Wim Hof, Herman Wijfels, Tex Gunning, M. Weggeman, Henk Eigenbrood) in hun vak en de beste strategieën doorgeef aan mijn deelnemers
  • Heel praktisch ben en mijn content dus morgen toegepast kan worden door mijn klanten
  • Al jaren samenwerk met gerenommeerde trainingsbureaus als ICM en de Baak
  • Een gedeelte van je investering weer gebruikt wordt voor een product dat bijdraagt aan rijker leven en werken. Bijvoorbeeld deze of deze.

Wat niet op LinkedIn te vinden is

Als het hard waait sta ik in het weekend op het water. Met kitesurfen (buitenspelen voor volwassenen) komen avontuur, vrijheid, nieuwe dingen leren en de elementen samen. Ik ben een middelmatige danser, schaatste ooit de elfstedentocht op Friese doorlopers en deed in Rio mee aan de Pan Amerikaanse spelen in 2007. Ik coach leiders die tegenspraak / ongezouten feedback nodig hebben om te blijven groeien. Ik hou van dingen die niet lijken te kunnen en later toch blijken te kunnen. Soms kunnen dingen niet. Dat is even balen als leerzaam. Het is meestal leuk om met mij samen te werken, soms irritant. Heb jij vast ook. Tot rap, ik ben benieuwd wat de aanleiding is.