OVER

Ik geloof dat organisaties op lange termijn meer van waarde zijn voor de maatschappij als ze goed omgaan met hun mensen.

 

Ik geloof ook dat mensen meer van waarde zijn als ze trouw aan hun waarden en talenten kunnen leven en werken. Leiders zetten bewust (en onbewust) de toon in hun organisatie. Zij maken óf breken de context waarin professionals zichzelf kunnen zijn, kunnen presteren en groeien.

Wanneer ik leiders help hun leiderschapsstijl, strategie, cultuur of identiteit aan te scherpen heeft dat effect op alle lagen binnen de organisatie. Dat geeft mij buitengewoon veel voldoening. 

 

Over jou
Ik ben benieuwd naar jou en de context waar jij en je organisatie zich bevinden. Waar wil je naartoe? Wat wil je voorkomen? Wanneer we gaan samenwerken helpt het om zo concreet mogelijk te maken wat je wilt bereiken, wat je verwacht dat ik daarin kan doen én wat je er zelf voor gaat doen. Hoe concreter je bent, hoe beter ik kan inschatten of onze samenwerking zin heeft. 

Over mij.
Mijn site geeft een indruk van wie ik ben en van waaruit ik werk. Echter, het blijven woorden op een scherm dus app je vraag, opmerking, scepsis of enthousiasme gerust +31655300346. 

Wat ik doe en waarom

Dagelijks help ik organisaties waar ik in geloof, hun doelen te realiseren. Middels mijn groeiprogramma’s, de inzet van experts en het verspreiden van design producten draag ik op mijn manier bij aan een betere wereld.

Hoe

De trainingen die ik aanbied zijn praktisch, persoonlijk, informeel en interactief. Wetenschappelijke principes t.a.v gedragsverandering worden gecombineerd met opdrachten en experimenten in eigen werkcontext.

Waar

Ik maak gebruik van unieke locaties aan zee of in de bossen. Ik geloof dat (naast de inhoud) ook de plek en het eten bijdragen aan een unieke leerervaring.

Achtergrond

Arnout zat jaren in het MT van een van de vijf grootste en meest kwalitatieve trainingsbureaus van Nederland. ICM groeide mede onder zijn verantwoordelijkheid jaarlijks 40%. Het bureau werd 3 x op rij beste opleider van Nederland en eindigt geregeld in de top 3 beste werkgevers. In 2012 paste hij voor de mogelijkheid om directeur te worden. Een vreemde keuze voor de buitenwereld maar trouw aan zijn eigen koers, drijfveren en alles wat hij leerde over groei, succes en betekenis.

Voldoening en betekenis 
Welke veranderingen in je manier van leven en werken maken op lange termijn het verschil in de waarde die je toevoegt en je mate van voldoening? Om het antwoord op die vraag te vinden ging ik afgelopen jaren in de leer bij nationale en internationale top-ondernemers, schrijvers, kunstenaars, sporters, leiders, Tibetaanse monniken, psychologen en experts in mijn omgeving. Wat ik heb geleerd en nog dagelijks leer, blijkt waardevol voor veel mensen.

Waarom zou je mij volgen, uitnodigen om te komen spreken of samen willen werken ?

  • In de leer ben geweest bij hotemetoot- experts (o.a. Fons Trompenaars, Wessel Ganzevoort, Tony Robbins, Bandler, Jon Kabat Zinn, Tulku Lama Lobsang, Henk Fransen, Dan Millman, Wim Hof, Herman Wijfels, Tex Gunning, M. Weggeman, Henk Eigenbrood) in hun vak en de beste strategieën doorgeef aan mijn deelnemers
  • Heel praktisch ben en mijn content dus morgen toegepast kan worden door mijn klanten
  • Al jaren samenwerk met gerenommeerde trainingsbureaus als ICM en de Baak
  • Een gedeelte van je investering weer gebruikt wordt voor een product dat bijdraagt aan rijker leven en werken. Bijvoorbeeld deze of deze.

Wat niet op LinkedIn te vinden is

Als het hard waait hang ik in mijn vrije tijd aan een vlieger. Met kitesurfen komen avontuur, vrijheid, in het moment opgaan, nieuwe dingen leren en de elementen samen. Ik ben een matige danser, schaatste ooit de elfstedentocht op Friese doorlopers en deed in Rio mee aan de Pan Amerikaanse spelen in 2007. Ik coach leiders die behoefte hebben aan ongezouten feedback. Zo houden ze zicht op hun patronen die verdere groei in de weg staan. Ik hou van dingen die niet lijken te kunnen en later tóch blijken te kunnen. Soms kunnen dingen niet. Dat is even balen als leerzaam. Ik woon met mijn liefde en onze zoon (Tuur \o/ van 1 jaar) in Utrecht. Het is meestal leuk om met mij samen te werken, soms irritant omdat ik niet direct doe wat de vraag is maar doe wat nodig is om werkelijk verder te komen. Dat gebeurt wel in overleg uiteraard.