What makes you come alive? | SPRINGLEVEND

What makes you come alive? | SPRINGLEVEND

dat kinkt misschien Amerikaans en meer fancy dan: ‘waar gaat jouw hart sneller van kloppen?’, maar dat is wel de vraag. Het is ook de vraag hoe vaak per week, maand of jaar, je die dingen doet.

Er zijn heul heul heul veel boeken geschreven over wat het leven de moeite waard maakt. Na drie boeken weten we het wel toch? Of niet. Blijkt het in de praktijk nog een hele klus te zijn om weten en doen te verenigen; tijd aandacht en energie besteden aan de mensen, activiteiten en dingen die we echt belangrijk vinden.

Onbewust vluchten we in onze telefoon op de momenten dat we eigenlijk contact willen. Contact met echte mensen waar je mee kunt lachen en huilen. Mensen die je kunt zien en omhelzen. We kijken naar TV om af te schakelen of op te laden voor een volgende dag terwijl we wéten dat actief ontspannen beter en leuker is voor lijf en geest. In het moment zeggen we afraken toe om later te balen van het feit dat we ‘onze familie en vrienden zo weinig zien’.

Springlevend is ontstaan als cadeau, om je dagelijks te herinneren aan de mensen, activiteiten, plekken en interesses waar je hart sneller van gaat kloppen. Het hart is wijs, liefdevol, dankbaar en moedig. Neem de boodschap serieus én blijf spelen, ontdekken en verwonderen. Ik weet het. ‘t leven laat zich niet plannen maar wellicht lukt het je om een of meerdere aspecten uit jouw eigen heartbeat wekelijks te leven.

Arnout Visscher


Springlevend;
Pre-order? Mail mij even.

WHY van je organisatie of afdeling vertaald naar een heartbeat (uitvergroot op de muur)?
Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Comments

comments

\o/ \o/ \o/
6 maart 2017
Design, personal growth, interaction design, custom made personal reminder; what makes you come alive, 460 tekens van leven.