Springlevend | What makes you come alive?

dat kinkt misschien Amerikaans en meer fancy dan: ‘waar gaat jouw hart sneller van kloppen?’, maar dat is wel de vraag. Het is ook de vraag hoe vaak per week, maand of jaar je die dingen doet.

 

Er zijn vrij veel boeken geschreven over wat het leven de moeite waard maakt. Na drie boeken weet jij het wel toch? Of niet. Het blijkt in de praktijk nog een hele klus te zijn om wéten en doen te verenigen.

Onbewust vlucht je in je telefoon op de momenten dat je eigenlijk behoefte hebt aan contact. Contact met echte mensen waar je mee kunt lachen en huilen. Mensen die je kunt zien en omhelzen. Soms hang je voor de tv om je dag af te sluiten en op te laden voor een volgende dag … terwijl je weet dat actief ontspannen beter en leuker is voor lijf en geest. In het moment zeg je soms afraken toe om later te balen van een te volle agenda.

Springlevend is ontstaan als cadeau, om je dagelijks te herinneren aan de mensen, activiteiten, plekken en interesses waar je hart sneller van gaat kloppen. Het hart is wijs, liefdevol, dankbaar en moedig. Neem de boodschap serieus én blijf spelen, ontdekken en verwonderen. Het leven laat zich uiteraard niet plannen maar wellicht lukt het je om een of meerdere aspecten uit jouw eigen heartbeat wekelijks te leven.

Arnout.

 

Wil je de WHY van je organisatie of afdeling vertaald naar een heartbeat en bijvoorbeeld uitvergroot op de muur?
Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

\o/ \o/ \o/
6 maart 2017
Design, personal growth, interaction design, custom made personal reminder; what makes you come alive, 460 tekens van leven.